Terrasoverkappingen

Design dat perfect past bij uw huis en wensen

Terrasoverkappingen

Design dat perfect past bij uw huis en wensen

Terrasoverkappingen

Design dat perfect past bij uw huis en wensen

Terrasoverkapping

Genieten van uw tuin terwijl het regent, een terrasoverkapping maakt het mogelijk. Het weer is geen spelbreker meer en uw geplande gezellige barbecue avond met vrienden kan altijd doorgaan.

Door de diversiteit van dakvormen biedt Kugeko u een harmonieuze aanpassing van de terrasoverkapping aan uw huis.

Of het nu een terrasoverkapping, een carport of een entree betreft, wij leveren de optimale dakconstructie passend bij uw woning en wensen.

Kom gerust eens langs in onze showroom voor meer informatie!

Solarlux terrasoverkappingen

Omdat geen huis gelijk is, is ook elke terrasoverkapping die Kugeko plaatst uniek. Alle modellen hebben echter één ding gemeen: de kwaliteit van de materialen van Solarlux en de uitvoering.

Alle elementen zijn op elkaar afgestemd en zorgen voor een perfect resultaat, een blijvend mooie en stabiele terrasoverkapping. Duurzaam aluminium biedt u een ideaal vormgegeven buitenruimte.

Het weersbestendige materiaal kan in RAL- en DB- (mat en glanzend) kleuren geleverd worden en biedt de mogelijkheid ongebruikelijke constructies te realiseren.

maak een afspraak

Palazzo Terrasoverkapping

Naast de terrasoverkappingen van Solarlux bieden wij u ook terrasoverkappingen van Palazzo aan.

Palazzo veranda’s en terrasoverkappingen staan net als de producten van Solarlux bekend om hun degelijkheid, kwaliteit in afwerking en natuurlijk een dak met een zo groot mogelijke overspanning om u een maximaal gevoel van vrijheid te geven.

maak een afspraak
brochure-pallazzo
brochure-solarlux-terrasoverkapping

download hier de brochure

Laat u inspireren door de nieuwste brochure te downloaden. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ervaar het ultieme tuingevoel!

Brochure Pallazzo Brochure Solarlux

wat klanten over ons zeggen

Perfect

Onze ervaring is geweldig. Ook de service na plaatsing van de zonneschermen is uitzonderlijk goed. Wij raden een ieder aan indien nodig dit bedrijf in te schakelen.
- Maassluis - 27 juli 2021

Grote waardering voor nieuwe kunststof kozijnen en personeel.

Wij willen onze waardering uitspreken voor het werk dat deze week bij ons is verricht. Voor de werkwijze van de monteurs, hun vakkundigheid en aanspreekbaarheid. We zijn zeer tevreden over de kozijnen. De afwerking ziet er heel mooi uit, echt [...]
- Vlaardingen - 30 juni 2021

Niets dan lof!

Heel fijn om mee samen te werken, professioneel, hebben hele goede adviezen en denken mee met je wensen en waar het uiteindelijk om draait: vakwerk! Serre nu bijna een jaar geleden geplaatst en elke dag genieten we er nog van. Wij [...]
- Vlaardingen - 27 januari 2021

kunststof kozijnen

vriendelijk personeel nette showroom duidelijke uitleg over de mogelijkheden vragen worden beantwoord alles op afgesproken tijden voldaan offerte aanvraag snel beantwoord duidelijke offerte vervangen kozijnen met inzet horren, vervangen velux dakraam met rolgordijn, sunscreens op de boven etages achter, electrisch knikarm scherm en plisse gordijnen in een inzetframe bij de keuken tijdens [...]
- Maassluis - 23 januari 2021

Kopen, met Service met een grote 'S'

sinds een aantal jaar hebben wij een tuinkamer, geplaatst door Kugeko in bezit De after service die Kugeko levert, zijn wij bij nog geen enkel ander bedrijf tegen gekomen. Top bedrijf, aanrader. Laat het niet op de laatste cent aankomen, [...]
- MAASSLUIS - 6 september 2020

Vakwerk!

Afgelopen week de voorkozijnen en geveldelen laten vervangen. Alles netjes en goed, voortraject was ook perfect, Voor mij een dikke 10+
- Maassluis - 20 juni 2020

Goed advies, vakkundige & nette montage

Kugeko is een aanrader. In de showroom krijg je uitgebreid en eerlijk advies. De monteurs is echte vaklieden. De kozijnen zitten er strak in en men werkt erg netjes. Er is nagenoeg geen rommel in huis. Binnen is [...]
- vlaardingen - 14 juni 2020

Goede service

Al een paar keer kozijnen laten vervangen en nu gevelpanelen. Zeer goede en snelle services. Vakmanschap en kwaliteit staat voorop. Super tevreden.
- Vlaardingen - 19 mei 2020