Terrasoverkappingen

Design dat perfect past bij uw huis en wensen

Terrasoverkappingen

Design dat perfect past bij uw huis en wensen

Terrasoverkappingen

Design dat perfect past bij uw huis en wensen

Terrasoverkapping

Genieten van uw tuin terwijl het regent, een terrasoverkapping maakt het mogelijk. Het weer is geen spelbreker meer en uw geplande gezellige barbecue avond met vrienden kan altijd doorgaan.

Door de diversiteit van dakvormen biedt Kugeko u een harmonieuze aanpassing van de terrasoverkapping aan uw huis.

Of het nu een terrasoverkapping, een carport of een entree betreft, wij leveren de optimale dakconstructie passend bij uw woning en wensen.

Kom gerust eens langs in onze showroom voor meer informatie!

Solarlux terrasoverkappingen

Omdat geen huis gelijk is, is ook elke terrasoverkapping die Kugeko plaatst uniek. Alle modellen hebben echter één ding gemeen: de kwaliteit van de materialen van Solarlux en de uitvoering.

Alle elementen zijn op elkaar afgestemd en zorgen voor een perfect resultaat, een blijvend mooie en stabiele terrasoverkapping. Duurzaam aluminium biedt u een ideaal vormgegeven buitenruimte.

Het weersbestendige materiaal kan in RAL- en DB- (mat en glanzend) kleuren geleverd worden en biedt de mogelijkheid ongebruikelijke constructies te realiseren.

maak een afspraak

Palazzo Terrasoverkapping

Naast de terrasoverkappingen van Solarlux bieden wij u ook terrasoverkappingen van Palazzo aan.

Palazzo veranda’s en terrasoverkappingen staan net als de producten van Solarlux bekend om hun degelijkheid, kwaliteit in afwerking en natuurlijk een dak met een zo groot mogelijke overspanning om u een maximaal gevoel van vrijheid te geven.

maak een afspraak
brochure-pallazzo
brochure-solarlux-terrasoverkapping

download hier de brochure

Laat u inspireren door de nieuwste brochure te downloaden. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ervaar het ultieme tuingevoel!

Brochure Pallazzo Brochure Solarlux

wat klanten over ons zeggen

Een voorbeeld voor velen...!

Al jaren ken ik Mike de eigenaar van Kugeko maar nooit eerder heb ik dit bedrijf nodig gehad voor het leveren van een dienst tot nu toe.... ! We hebben een complete woonhuis vergroting gedaan door een gevel te verwijderen en [...]
- Berkel en Rodenrijs - 21 maart 2024

Uitstekende service en montage

Wij zijn al jaren klant van Kugeko en we zijn zeer tevreden. Zeer vakbekwaam, vriendelijk personeel en snelle service. Kortom zeer aan te raden. L. van der Wagt Vlaardingen
- Vlaardingen - 8 november 2023

Vakmanschap en uitstekende service!

Er is bij ons een prachtig kozijn geplaatst met glas in lood. Precies zoals we het voor ogen hadden. Nette afwerking en goede kwaliteit van het materiaal. Communicatie was uitstekend.
- Vlaardingen - 28 september 2023

Echt een topervaring!

Na initiële teleurstelling, dat mijn gevel ernstige gebreken vertoonde die naar voren kwamen tijdens het plaatsen van mijn nieuwe schuifpui(hard nodig); kwam Kugeko met de oplossing, wij gaan u helpen mevrouw maar het wordt wel na de bouwvak! Niets dat lof [...]
- Delft - 25 augustus 2023

Top

Enkele weken geleden werden de door ons gekozen Plissés (uiteraard weer uitstekend begeleid door Vincent in de showroom) geleverd en gemonteerd. Gelukkig door dezelfde aardige en vakbekwame monteurs, die de kozijnen geplaatst en de plissés ingemeten hebben. Daar is over [...]
- Vlaardingen - 12 juni 2023

Uitmuntend

Vorige week werden onze kunststoframen en de voordeurpartij geplaatst. Vanaf het adviesgesprek in de showroom, het tussendoor beantwoorden van vragen van onze kant, het opmeten door de eigenaar thuis en uiteindelijk het plaatsen door 2 zeer vakkundige monteurs, het hele traject [...]
- Vlaardingen - 3 maart 2023

Een bedrijf waar je echt vertrouwd zaken mee kunt doen

Wij waren toe aan een nieuwe voordeur in ons appartement Na hele mooie berichten van anderen naar Kugeko gegaan. Prachtige showroom en een hele prettige ontvangst Wij werden begeleid door een medewerker met echt verstand van zaken. Nadat hij [...]
- Maassluis - 25 januari 2023

Echt een top ervaring!

Vanaf het eerste contact met Vincent echt heel prettige ervaring. Snel geschakeld toen er een plekje vrij kwam. Vervolgens de mannen over de vloer ook echt top. Fijn in de communicatie, en netjes gewerkt. Het eindresultaat is helemaal super.
- Maassluis - 8 juli 2022