serres

Het hele jaar door genieten van de natuur

serres

Geniet van extra leefruimte met een glazen serre

serres

Genieten in een zonnige oase van rust en luxe

serres

Meer licht, meer lucht, meer ruimte: Serres zijn de ideale mogelijkheid om uw persoonlijke wooncomfort groots uit te breiden. Of het nu gaat om extra woonruimte of een transparante extra kamer, serres van Kugeko perfectioneren uw huis.

Bij zonneschijn opent u uw serre in een handomdraai en kunt u genieten van een ‘openluchtterras’. Afhankelijk welke weersbescherming u wenst, kunt u kiezen tussen profielloze of omkaderde glaselementen.

Afhankelijk van het systeem worden de glazen vouwelementen in een hoek geschoven en opzij gedraaid, zodat u profiteert van maximale openheid.

Extra wooncomfort

Een serre betekent veel meer dan alleen maar extra ruimte, het zorgt ook voor extra wooncomfort, welzijn en levensvreugde en past bij bestaande bouw, nieuwbouw, een stijlvol landhuis, een moderne stadsvilla, een twee onder één kap woning of een uniek architectonisch ontworpen huis.

Omdat geen enkel huis hetzelfde is, is ook elke serre van Kugeko uniek. We plannen, ontwerpen en realiseren individuele oplossingen met beproefde systemen en innovatieve producten van Solarlux.

Kom gerust langs in onze showroom voor meer informatie!

maak een afspraak
brochure solarlux serres

download hier de brochure

Laat u inspireren door de nieuwste brochure te downloaden. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ervaar het ultieme tuingevoel!

Brochure downloaden

wat klanten over ons zeggen

Uitmuntend

Vorige week werden onze kunststoframen en de voordeurpartij geplaatst. Vanaf het adviesgesprek in de showroom, het tussendoor beantwoorden van vragen van onze kant, het opmeten door de eigenaar thuis en uiteindelijk het plaatsen door 2 zeer vakkundige monteurs, het hele traject [...]
- Vlaardingen - 3 maart 2023

Een bedrijf waar je echt vertrouwd zaken mee kunt doen

Wij waren toe aan een nieuwe voordeur in ons appartement Na hele mooie berichten van anderen naar Kugeko gegaan. Prachtige showroom en een hele prettige ontvangst Wij werden begeleid door een medewerker met echt verstand van zaken. Nadat hij [...]
- Maassluis - 25 januari 2023

Echt een top ervaring!

Vanaf het eerste contact met Vincent echt heel prettige ervaring. Snel geschakeld toen er een plekje vrij kwam. Vervolgens de mannen over de vloer ook echt top. Fijn in de communicatie, en netjes gewerkt. Het eindresultaat is helemaal super.
- Maassluis - 8 juli 2022

Tevredenheid klant bovenaan

Afspraak is afspraak. Beloven is ook doen.
- Spijkenisse - 15 maart 2022

Service en uitvoering was geweldig .

Van aankoop tot het uitgevoerd te hebben, zijn wij super bijgestaan door de firma Kugeko. Vakmanschap van de monteurs en in het echt is het nóg mooier geworden dan met de aankoop in de showroom. Geweldig! Een feestje om de ramen [...]
- Maassluis - 3 februari 2022

Een betrouwbare firma met goede adviezen en waar voor je geld.

Over de mooie glazen schuifwanden die de vakbekwame monteurs Dave en Etienne van Kugeko in mijn veranda hebben gemaakt ben ik heel tevreden. De gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Alles werd keurig op tijd geleverd en met veel passie gemonteerd. [...]
- Ooltgensplaat - 3 februari 2022

Prachtig werk geleverd door fijne medewerkers

Ik heb een overkapping in mijn tuin, een slaapkamerraam en de bekleding van de dakgoot bij Kugeko laten vervangen. Wat een prachtig werk hebben zij geleverd. De medewerkers Bas en Frank zijn een week keihard bezig geweest. In hoog tempo [...]
- Vlaardingen - 23 januari 2022

Perfect

Onze ervaring is geweldig. Ook de service na plaatsing van de zonneschermen is uitzonderlijk goed. Wij raden een ieder aan indien nodig dit bedrijf in te schakelen.
- Maassluis - 27 juli 2021