Luxe Zonwering

Geniet van het buitenleven

Luxe Zonwering

Een oplossing voor elke wens

Luxe Zonwering

Voor de mooiste schaduw ter wereld

Luxe Zonwering

Zonneschijn is heerlijk maar overdadige zonneschijn kan schadelijke gevolgen hebben voor onze gezondheid. Daarom is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen bescherming, functionaliteit en design.

Kugeko levert o.a. zonweringen van Verano, Markilux en SunCircle. Deze leveranciers bieden een zeer breed assortiment diagonale, horizontale en verticale zonweringen die geschikt zijn voor alle markten, zowel particulier, zakelijk als horeca.

Alle producten onderscheiden zich door de uitmuntende kwaliteit, degelijkheid, uitstraling en de diversiteit van productaanbod.

Kom gerust langs in onze showroom voor meer informatie!

Verschillende mogelijkheden

Knikarmschermen

Wilt u in de zomer volop genieten van uw terras, zonder weg te smelten in de felle zonnestralen? Voorzie uw woning van een knikarmscherm en profiteer voortaan van een heerlijk schaduwrijk terras én een koele binnentemperatuur in huis.

Pergola zonwering

Voor wat betreft bescherming tegen zon, weer en wind komt u met de markilux pergola erg goed voor de dag. Het schermsysteem op slanke staanders en met zijdelingse geleiders zorgt met een uitval van maximaal 6 meter voor veel schaduw. Daarbij trotseert de markilux pergola weer en wind tot windkracht 6 .

Met markilux Volant-plus en de veelzijdige verlichtingsopties en staandervarianten hebt u alle mogelijkheden om uw favoriete plekje buiten naar wens te brengen. Hoe krachtig de zon ook schijnt of van waar de wind ook komt: Met uw markilux pergola bent u er altijd klaar voor.

Uitvalschermen

Een uitvalscherm is een traditionele vorm van zonwering. Uitvalschermen zijn niet alleen functioneel, ze geven fleur en kleur aan uw woning. De uitvalschermen variëren in maatvoering en design en kunnen allen uitgevoerd worden met wind- of stormvaste armen die zonder moeite de kwaliteit van uitvalscherm waarborgen.

maak een afspraak

Serrezonwering

Met de veranda- of serrezonwering geniet u van het betere buitenleven, waarin de zon de plaats krijgt die u hem geeft! Kugeko biedt u een scala aan mogelijkheden. Eén daarvan is de mogelijkheid, uw serrezonwering als pergola-opstelling neer te zetten. Zo kunt u nog langer genieten van het buitenleven!

Screens

Wilt u niet meer thuiskomen in een woonkamer die aanvoelt als een sauna? Kijk dan naar de mogelijkheden voor screens. Screens zorgen voor optimale zonwering, waardoor uw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar heerlijk koel blijft en daarbij ook nog eens een mooie oplossing tegen hinderlijk zonlicht biedt.

Rolluiken

Rolluiken bieden perfecte zonwering, maar hebben daarnaast nog meer voordelen. Rolluiken zijn zonwerend, isolerend, inbraakvertragend en verminderen ook nog eens uw energiekosten. Als u de luiken naar beneden doet, kunt u profiteren van een koele binnentemperatuur. Rolluiken zijn er in verschillende soorten en maten.

Exclusieve zonwering

Voor diverse toepassingen zoals bijvoorbeeld horecagelegenheden levert Kugeko zonweringen. Kom gerust naar onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden passend bij uw wens.

maak een afspraak
brochure Markilux kugeko maassluis

download hier de brochure

Laat u inspireren door de nieuwste brochure te downloaden. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ervaar het ultieme woongevoel!

Brochure downloaden

wat klanten over ons zeggen

Perfect

Onze ervaring is geweldig. Ook de service na plaatsing van de zonneschermen is uitzonderlijk goed. Wij raden een ieder aan indien nodig dit bedrijf in te schakelen.
- Maassluis - 27 juli 2021

Grote waardering voor nieuwe kunststof kozijnen en personeel.

Wij willen onze waardering uitspreken voor het werk dat deze week bij ons is verricht. Voor de werkwijze van de monteurs, hun vakkundigheid en aanspreekbaarheid. We zijn zeer tevreden over de kozijnen. De afwerking ziet er heel mooi uit, echt [...]
- Vlaardingen - 30 juni 2021

Niets dan lof!

Heel fijn om mee samen te werken, professioneel, hebben hele goede adviezen en denken mee met je wensen en waar het uiteindelijk om draait: vakwerk! Serre nu bijna een jaar geleden geplaatst en elke dag genieten we er nog van. Wij [...]
- Vlaardingen - 27 januari 2021

kunststof kozijnen

vriendelijk personeel nette showroom duidelijke uitleg over de mogelijkheden vragen worden beantwoord alles op afgesproken tijden voldaan offerte aanvraag snel beantwoord duidelijke offerte vervangen kozijnen met inzet horren, vervangen velux dakraam met rolgordijn, sunscreens op de boven etages achter, electrisch knikarm scherm en plisse gordijnen in een inzetframe bij de keuken tijdens [...]
- Maassluis - 23 januari 2021

Kopen, met Service met een grote 'S'

sinds een aantal jaar hebben wij een tuinkamer, geplaatst door Kugeko in bezit De after service die Kugeko levert, zijn wij bij nog geen enkel ander bedrijf tegen gekomen. Top bedrijf, aanrader. Laat het niet op de laatste cent aankomen, [...]
- MAASSLUIS - 6 september 2020

Vakwerk!

Afgelopen week de voorkozijnen en geveldelen laten vervangen. Alles netjes en goed, voortraject was ook perfect, Voor mij een dikke 10+
- Maassluis - 20 juni 2020

Goed advies, vakkundige & nette montage

Kugeko is een aanrader. In de showroom krijg je uitgebreid en eerlijk advies. De monteurs is echte vaklieden. De kozijnen zitten er strak in en men werkt erg netjes. Er is nagenoeg geen rommel in huis. Binnen is [...]
- vlaardingen - 14 juni 2020

Goede service

Al een paar keer kozijnen laten vervangen en nu gevelpanelen. Zeer goede en snelle services. Vakmanschap en kwaliteit staat voorop. Super tevreden.
- Vlaardingen - 19 mei 2020