Luxe Zonwering

Geniet van het buitenleven

Luxe Zonwering

Een oplossing voor elke wens

Luxe Zonwering

Voor de mooiste schaduw ter wereld

Luxe Zonwering

Zonneschijn is heerlijk maar overdadige zonneschijn kan schadelijke gevolgen hebben voor onze gezondheid. Daarom is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen bescherming, functionaliteit en design.

Kugeko levert o.a. zonweringen van Verano, Markilux en SunCircle. Deze leveranciers bieden een zeer breed assortiment diagonale, horizontale en verticale zonweringen die geschikt zijn voor alle markten, zowel particulier, zakelijk als horeca.

Alle producten onderscheiden zich door de uitmuntende kwaliteit, degelijkheid, uitstraling en de diversiteit van productaanbod.

Kom gerust langs in onze showroom voor meer informatie!

Verschillende mogelijkheden

Knikarmschermen

Wilt u in de zomer volop genieten van uw terras, zonder weg te smelten in de felle zonnestralen? Voorzie uw woning van een knikarmscherm en profiteer voortaan van een heerlijk schaduwrijk terras én een koele binnentemperatuur in huis.

Pergola zonwering

Voor wat betreft bescherming tegen zon, weer en wind komt u met de markilux pergola erg goed voor de dag. Het schermsysteem op slanke staanders en met zijdelingse geleiders zorgt met een uitval van maximaal 6 meter voor veel schaduw. Daarbij trotseert de markilux pergola weer en wind tot windkracht 6 .

Met markilux Volant-plus en de veelzijdige verlichtingsopties en staandervarianten hebt u alle mogelijkheden om uw favoriete plekje buiten naar wens te brengen. Hoe krachtig de zon ook schijnt of van waar de wind ook komt: Met uw markilux pergola bent u er altijd klaar voor.

Uitvalschermen

Een uitvalscherm is een traditionele vorm van zonwering. Uitvalschermen zijn niet alleen functioneel, ze geven fleur en kleur aan uw woning. De uitvalschermen variëren in maatvoering en design en kunnen allen uitgevoerd worden met wind- of stormvaste armen die zonder moeite de kwaliteit van uitvalscherm waarborgen.

maak een afspraak

Serrezonwering

Met de veranda- of serrezonwering geniet u van het betere buitenleven, waarin de zon de plaats krijgt die u hem geeft! Kugeko biedt u een scala aan mogelijkheden. Eén daarvan is de mogelijkheid, uw serrezonwering als pergola-opstelling neer te zetten. Zo kunt u nog langer genieten van het buitenleven!

Screens

Wilt u niet meer thuiskomen in een woonkamer die aanvoelt als een sauna? Kijk dan naar de mogelijkheden voor screens. Screens zorgen voor optimale zonwering, waardoor uw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar heerlijk koel blijft en daarbij ook nog eens een mooie oplossing tegen hinderlijk zonlicht biedt.

Rolluiken

Rolluiken bieden perfecte zonwering, maar hebben daarnaast nog meer voordelen. Rolluiken zijn zonwerend, isolerend, inbraakvertragend en verminderen ook nog eens uw energiekosten. Als u de luiken naar beneden doet, kunt u profiteren van een koele binnentemperatuur. Rolluiken zijn er in verschillende soorten en maten.

Exclusieve zonwering

Voor diverse toepassingen zoals bijvoorbeeld horecagelegenheden levert Kugeko zonweringen. Kom gerust naar onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden passend bij uw wens.

maak een afspraak
brochure Markilux kugeko maassluis

download hier de brochure

Laat u inspireren door de nieuwste brochure te downloaden. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ervaar het ultieme woongevoel!

Brochure downloaden

wat klanten over ons zeggen

Een voorbeeld voor velen...!

Al jaren ken ik Mike de eigenaar van Kugeko maar nooit eerder heb ik dit bedrijf nodig gehad voor het leveren van een dienst tot nu toe.... ! We hebben een complete woonhuis vergroting gedaan door een gevel te verwijderen en [...]
- Berkel en Rodenrijs - 21 maart 2024

Uitstekende service en montage

Wij zijn al jaren klant van Kugeko en we zijn zeer tevreden. Zeer vakbekwaam, vriendelijk personeel en snelle service. Kortom zeer aan te raden. L. van der Wagt Vlaardingen
- Vlaardingen - 8 november 2023

Vakmanschap en uitstekende service!

Er is bij ons een prachtig kozijn geplaatst met glas in lood. Precies zoals we het voor ogen hadden. Nette afwerking en goede kwaliteit van het materiaal. Communicatie was uitstekend.
- Vlaardingen - 28 september 2023

Echt een topervaring!

Na initiële teleurstelling, dat mijn gevel ernstige gebreken vertoonde die naar voren kwamen tijdens het plaatsen van mijn nieuwe schuifpui(hard nodig); kwam Kugeko met de oplossing, wij gaan u helpen mevrouw maar het wordt wel na de bouwvak! Niets dat lof [...]
- Delft - 25 augustus 2023

Top

Enkele weken geleden werden de door ons gekozen Plissés (uiteraard weer uitstekend begeleid door Vincent in de showroom) geleverd en gemonteerd. Gelukkig door dezelfde aardige en vakbekwame monteurs, die de kozijnen geplaatst en de plissés ingemeten hebben. Daar is over [...]
- Vlaardingen - 12 juni 2023

Uitmuntend

Vorige week werden onze kunststoframen en de voordeurpartij geplaatst. Vanaf het adviesgesprek in de showroom, het tussendoor beantwoorden van vragen van onze kant, het opmeten door de eigenaar thuis en uiteindelijk het plaatsen door 2 zeer vakkundige monteurs, het hele traject [...]
- Vlaardingen - 3 maart 2023

Een bedrijf waar je echt vertrouwd zaken mee kunt doen

Wij waren toe aan een nieuwe voordeur in ons appartement Na hele mooie berichten van anderen naar Kugeko gegaan. Prachtige showroom en een hele prettige ontvangst Wij werden begeleid door een medewerker met echt verstand van zaken. Nadat hij [...]
- Maassluis - 25 januari 2023

Echt een top ervaring!

Vanaf het eerste contact met Vincent echt heel prettige ervaring. Snel geschakeld toen er een plekje vrij kwam. Vervolgens de mannen over de vloer ook echt top. Fijn in de communicatie, en netjes gewerkt. Het eindresultaat is helemaal super.
- Maassluis - 8 juli 2022