Over kugeko

Kugeko vindt het belangrijk dat iedereen in de regio zich goed voelt op de plek waar hij of zij woont, werkt of veel tijd doorbrengt. Daarom verfraaien en verbeteren wij (nieuwbouw)woningen, bedrijfspanden en horecagelenheden met kunststof kozijnen, ramen en deuren, vouwwanden en met binnen- en buitenzonwering.

Om nog meer woonplezier te creëren, vergroten wij ruimtes door het plaatsen van serres en terrasoverkappingen. Het team van Kugeko zoekt samen met u naar de beste oplossing en werkt samen met leveranciers van kwaliteitsproducten.

Kwaliteit

Kugeko stelt hoge eisen aan kwaliteit en klanttevredenheid. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9! Om deze resultaten te behalen en te behouden, is het van belang om met hoogwaardige kwaliteitsproducten te werken.

Sinds de oprichting in 2004 is Kugeko dan ook erkend dealer van Weru en sinds 2013 zijn wij één van de zes geselecteerde ‘quality’ partners van Solarlux. Weru is een hoogwaardige producent van kunststof kozijnen en Solarlux is marktleider op het gebied van glazen vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing.

Showroom en werkplaats

Op onze locatie aan de Hooge Zeedijk (Zomerdijk 2) te Maassluis is naast de werkplaats een prachtige showroom gevestigd. In de sfeervolle ruimte kunnen bezoekers zich onder het genot van een kopje koffie laten informeren over de vele mogelijkheden.

Door middel van diverse presentaties, showmodellen en deskundig advies kan men een keuze maken uit de vele mogelijkheden, toepassingen en materialen. Weru en Solarlux Ons serviceteam bereidt uw project voor in onze professioneel uitgeruste de werkplaats.

Project-Solarlux-serre-Schpluiden-kugeko maassluis

Particulier

Kugeko biedt voor iedere situatie een oplossing zonder concessies aan kwaliteit te hoeven doen. Wij garanderen gedegen advies, maatwerk en kwaliteit. Kom gerust eens langs in onze showroom en ervaar hoe breed wij u van dienst kunnen zijn.

Weru-Kunststof-Kozijnen-Bedrijfspand-Karwei-Maassluis-600x300

Zakelijk

Kugeko bedient aannemers, vastgoedbedrijven, VVE’s, horeca, gemeenten en verzorgen wij onderhoud voor bedrijven die werkzaamheden bij één partij willen onderbrengen. Doordat wij vele disciplines in eigen huis hebben, kunnen wij u altijd snel van dienst zijn.

Weru-schuifpui-kugeko maassluis

Horeca

Speciaal voor de horeca hebben wij veel oplossingen. Denk hierbij dan met name aan de vouwwanden van Solarlux en zonweringen van Markilux. Intussen hebben wij al verschillende projecten in de omgeving naar tevredenheid uitgevoerd.