ramen en deuren

De zekerheid van een optimaal comfort

ramen en deuren

Vakkundig advies in de showroom

ramen en deuren

Ook service en garantie na plaatsing

Kunststof kozijnen

Wanneer u besluit kunststof kozijnen in uw woning te plaatsen, kiest u vanzelfsprekend voor een kwaliteit waar u tientallen jaren zorgeloos op kunt vertrouwen. Uiteraard kiest u ook voor een kozijn met een vormgeving die precies aansluit bij uw woning en uw gevoel.

Met een kunststof kozijn van WERU maakt u zeker een goede keuze. De kunststof kozijnen van WERU voldoen aan de hoogste technische kwaliteits- en keuringseisen en vormen dankzij de doordachte vormgeving een blikvanger. Al vele jaren hebben onderzoek en ontwikkeling bij WERU de grootste prioriteit. Hierdoor hebben ze een scherpe visie ontwikkeld die resulteert in producten waar u tientallen jaren op kunt vertrouwen en van kunt genieten.

Met Kugeko en WERU kiest u dan ook voor de zekerheid van een betrouwbaar product, perfecte montage, maximale service en continu genieten van optimaal comfort. Precies wat u wilt.

Kunststof deuren

Een fraaie voordeur is het visitekaartje van uw huis. Wat het karakter van uw woning ook is, bij Kugeko vindt u altijd een kunststof voordeur die past bij uw woning en uw persoonlijke smaak.

Onze WERU kunststof voordeuren zijn er dan ook in alle mogelijke uitvoeringen met de bijbehorende uitstraling, van klassiek en eigentijds tot trendy design. Bij Kugeko kiest u voor een stabiele en veilige kunststof voordeur.

U kunt kiezen uit verschillende stijlen en dorpels die uw kunststof voordeur bovendien extra stabiliteit en veiligheid geven. Ook kunt u vlakken opvullen met materialen in een kleur naar keuze. Kortom, met WERU kiest u voor een zeer persoonlijke kunststof voordeur.

maak een afspraak
Brochure-Weru2

download hier de brochure

Laat u inspireren door de nieuwste brochure te downloaden. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ervaar het ultieme woongevoel!

Brochure downloaden

wat klanten over ons zeggen

Perfect

Onze ervaring is geweldig. Ook de service na plaatsing van de zonneschermen is uitzonderlijk goed. Wij raden een ieder aan indien nodig dit bedrijf in te schakelen.
- Maassluis - 27 juli 2021

Grote waardering voor nieuwe kunststof kozijnen en personeel.

Wij willen onze waardering uitspreken voor het werk dat deze week bij ons is verricht. Voor de werkwijze van de monteurs, hun vakkundigheid en aanspreekbaarheid. We zijn zeer tevreden over de kozijnen. De afwerking ziet er heel mooi uit, echt [...]
- Vlaardingen - 30 juni 2021

Niets dan lof!

Heel fijn om mee samen te werken, professioneel, hebben hele goede adviezen en denken mee met je wensen en waar het uiteindelijk om draait: vakwerk! Serre nu bijna een jaar geleden geplaatst en elke dag genieten we er nog van. Wij [...]
- Vlaardingen - 27 januari 2021

kunststof kozijnen

vriendelijk personeel nette showroom duidelijke uitleg over de mogelijkheden vragen worden beantwoord alles op afgesproken tijden voldaan offerte aanvraag snel beantwoord duidelijke offerte vervangen kozijnen met inzet horren, vervangen velux dakraam met rolgordijn, sunscreens op de boven etages achter, electrisch knikarm scherm en plisse gordijnen in een inzetframe bij de keuken tijdens [...]
- Maassluis - 23 januari 2021

Kopen, met Service met een grote 'S'

sinds een aantal jaar hebben wij een tuinkamer, geplaatst door Kugeko in bezit De after service die Kugeko levert, zijn wij bij nog geen enkel ander bedrijf tegen gekomen. Top bedrijf, aanrader. Laat het niet op de laatste cent aankomen, [...]
- MAASSLUIS - 6 september 2020

Vakwerk!

Afgelopen week de voorkozijnen en geveldelen laten vervangen. Alles netjes en goed, voortraject was ook perfect, Voor mij een dikke 10+
- Maassluis - 20 juni 2020

Goed advies, vakkundige & nette montage

Kugeko is een aanrader. In de showroom krijg je uitgebreid en eerlijk advies. De monteurs is echte vaklieden. De kozijnen zitten er strak in en men werkt erg netjes. Er is nagenoeg geen rommel in huis. Binnen is [...]
- vlaardingen - 14 juni 2020

Goede service

Al een paar keer kozijnen laten vervangen en nu gevelpanelen. Zeer goede en snelle services. Vakmanschap en kwaliteit staat voorop. Super tevreden.
- Vlaardingen - 19 mei 2020