ramen en deuren

De zekerheid van een optimaal comfort

ramen en deuren

Vakkundig advies in de showroom

ramen en deuren

Ook service en garantie na plaatsing

Kunststof kozijnen

Wanneer u besluit kunststof kozijnen in uw woning te plaatsen, kiest u vanzelfsprekend voor een kwaliteit waar u tientallen jaren zorgeloos op kunt vertrouwen. Uiteraard kiest u ook voor een kozijn met een vormgeving die precies aansluit bij uw woning en uw gevoel.

Met een kunststof kozijn van WERU maakt u zeker een goede keuze. De kunststof kozijnen van WERU voldoen aan de hoogste technische kwaliteits- en keuringseisen en vormen dankzij de doordachte vormgeving een blikvanger. Al vele jaren hebben onderzoek en ontwikkeling bij WERU de grootste prioriteit. Hierdoor hebben ze een scherpe visie ontwikkeld die resulteert in producten waar u tientallen jaren op kunt vertrouwen en van kunt genieten.

Met Kugeko en WERU kiest u dan ook voor de zekerheid van een betrouwbaar product, perfecte montage, maximale service en continu genieten van optimaal comfort. Precies wat u wilt.

Kunststof deuren

Een fraaie voordeur is het visitekaartje van uw huis. Wat het karakter van uw woning ook is, bij Kugeko vindt u altijd een kunststof voordeur die past bij uw woning en uw persoonlijke smaak.

Onze WERU kunststof voordeuren zijn er dan ook in alle mogelijke uitvoeringen met de bijbehorende uitstraling, van klassiek en eigentijds tot trendy design. Bij Kugeko kiest u voor een stabiele en veilige kunststof voordeur.

U kunt kiezen uit verschillende stijlen en dorpels die uw kunststof voordeur bovendien extra stabiliteit en veiligheid geven. Ook kunt u vlakken opvullen met materialen in een kleur naar keuze. Kortom, met WERU kiest u voor een zeer persoonlijke kunststof voordeur.

maak een afspraak
Brochure-Weru2

download hier de brochure

Laat u inspireren door de nieuwste brochure te downloaden. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ervaar het ultieme woongevoel!

Brochure downloaden

wat klanten over ons zeggen

Een voorbeeld voor velen...!

Al jaren ken ik Mike de eigenaar van Kugeko maar nooit eerder heb ik dit bedrijf nodig gehad voor het leveren van een dienst tot nu toe.... ! We hebben een complete woonhuis vergroting gedaan door een gevel te verwijderen en [...]
- Berkel en Rodenrijs - 21 maart 2024

Uitstekende service en montage

Wij zijn al jaren klant van Kugeko en we zijn zeer tevreden. Zeer vakbekwaam, vriendelijk personeel en snelle service. Kortom zeer aan te raden. L. van der Wagt Vlaardingen
- Vlaardingen - 8 november 2023

Vakmanschap en uitstekende service!

Er is bij ons een prachtig kozijn geplaatst met glas in lood. Precies zoals we het voor ogen hadden. Nette afwerking en goede kwaliteit van het materiaal. Communicatie was uitstekend.
- Vlaardingen - 28 september 2023

Echt een topervaring!

Na initiële teleurstelling, dat mijn gevel ernstige gebreken vertoonde die naar voren kwamen tijdens het plaatsen van mijn nieuwe schuifpui(hard nodig); kwam Kugeko met de oplossing, wij gaan u helpen mevrouw maar het wordt wel na de bouwvak! Niets dat lof [...]
- Delft - 25 augustus 2023

Top

Enkele weken geleden werden de door ons gekozen Plissés (uiteraard weer uitstekend begeleid door Vincent in de showroom) geleverd en gemonteerd. Gelukkig door dezelfde aardige en vakbekwame monteurs, die de kozijnen geplaatst en de plissés ingemeten hebben. Daar is over [...]
- Vlaardingen - 12 juni 2023

Uitmuntend

Vorige week werden onze kunststoframen en de voordeurpartij geplaatst. Vanaf het adviesgesprek in de showroom, het tussendoor beantwoorden van vragen van onze kant, het opmeten door de eigenaar thuis en uiteindelijk het plaatsen door 2 zeer vakkundige monteurs, het hele traject [...]
- Vlaardingen - 3 maart 2023

Een bedrijf waar je echt vertrouwd zaken mee kunt doen

Wij waren toe aan een nieuwe voordeur in ons appartement Na hele mooie berichten van anderen naar Kugeko gegaan. Prachtige showroom en een hele prettige ontvangst Wij werden begeleid door een medewerker met echt verstand van zaken. Nadat hij [...]
- Maassluis - 25 januari 2023

Echt een top ervaring!

Vanaf het eerste contact met Vincent echt heel prettige ervaring. Snel geschakeld toen er een plekje vrij kwam. Vervolgens de mannen over de vloer ook echt top. Fijn in de communicatie, en netjes gewerkt. Het eindresultaat is helemaal super.
- Maassluis - 8 juli 2022