Schuifpuien

Creëer ruimte met een stijlvolle schuifpui

Schuifpuien

Soepele bediening van uw schuifpui

Schuifpuien

Politie keurmerk veilig wonen

Kunststof schuifpuien

Haal de natuur in huis met een stijlvolle kunststof schuifpuien van WERU. Soepel en geruisloos glijdt de schuifdeur open.

De frisse tuingeuren stromen het huis in. En dat alles zonder de hinder van openstaande deuren. Met een kunststof schuifpui creëert u licht en ruimte in elke woning.

De kunststof schuifpui is een perfecte oplossing als u meer ruimte wilt creëren om uw terras te betreden. Eigenlijk is elke woning geschikt voor een kunststof schuifpui die uit een vast en een schuivend gedeelte bestaat.

Ideaal aan de kunststof schuifpui is dat het schuivende gedeelte geen bewegende delen bevat. Een duurzame constructie dus. 

Met de bedieningsgreep laat u de deur tijdens het schuiven zakken waar u wilt. Zo kiest u zelf voor de gewenste opening. De schuifdeur loopt zo licht, dat ook kinderen en ouderen de deur gemakkelijk kunnen bedienen.

Weru perfecte kwaliteit

WERU is een begrip voor kunststof ramen en kunststof deuren met de hoogste kwaliteit. En dat vanaf het eerste productidee tot aan de laatste kwaliteitscontrole.

De kunststof kozijnen (ramen en deuren) en overige producten van WERU zijn alleen verkrijgbaar via gespecialiseerde vakbedrijven zoals Kugeko. Kugeko geeft u deskundig advies en zorgt voor een vakkundige inbouw.

Mocht er onverhoopt service moeten worden verleend dan zijn wij altijd snel ter plekke om u van dienst te zijn.

De optimale en op elkaar afgestemde samenwerking tussen WERU en Kugeko garandeert u tevredenheid tot in de lengte der dagen en de zekerheid dat u met de keuze voor WERU een goede beslissing genomen hebt.

maak een afspraak
Brochure-Weru2

download hier de brochure

Laat u inspireren door de nieuwste brochure te downloaden. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ervaar het ultieme woongevoel!

Brochure downloaden

wat klanten over ons zeggen

Perfect

Onze ervaring is geweldig. Ook de service na plaatsing van de zonneschermen is uitzonderlijk goed. Wij raden een ieder aan indien nodig dit bedrijf in te schakelen.
- Maassluis - 27 juli 2021

Grote waardering voor nieuwe kunststof kozijnen en personeel.

Wij willen onze waardering uitspreken voor het werk dat deze week bij ons is verricht. Voor de werkwijze van de monteurs, hun vakkundigheid en aanspreekbaarheid. We zijn zeer tevreden over de kozijnen. De afwerking ziet er heel mooi uit, echt [...]
- Vlaardingen - 30 juni 2021

Niets dan lof!

Heel fijn om mee samen te werken, professioneel, hebben hele goede adviezen en denken mee met je wensen en waar het uiteindelijk om draait: vakwerk! Serre nu bijna een jaar geleden geplaatst en elke dag genieten we er nog van. Wij [...]
- Vlaardingen - 27 januari 2021

kunststof kozijnen

vriendelijk personeel nette showroom duidelijke uitleg over de mogelijkheden vragen worden beantwoord alles op afgesproken tijden voldaan offerte aanvraag snel beantwoord duidelijke offerte vervangen kozijnen met inzet horren, vervangen velux dakraam met rolgordijn, sunscreens op de boven etages achter, electrisch knikarm scherm en plisse gordijnen in een inzetframe bij de keuken tijdens [...]
- Maassluis - 23 januari 2021

Kopen, met Service met een grote 'S'

sinds een aantal jaar hebben wij een tuinkamer, geplaatst door Kugeko in bezit De after service die Kugeko levert, zijn wij bij nog geen enkel ander bedrijf tegen gekomen. Top bedrijf, aanrader. Laat het niet op de laatste cent aankomen, [...]
- MAASSLUIS - 6 september 2020

Vakwerk!

Afgelopen week de voorkozijnen en geveldelen laten vervangen. Alles netjes en goed, voortraject was ook perfect, Voor mij een dikke 10+
- Maassluis - 20 juni 2020

Goed advies, vakkundige & nette montage

Kugeko is een aanrader. In de showroom krijg je uitgebreid en eerlijk advies. De monteurs is echte vaklieden. De kozijnen zitten er strak in en men werkt erg netjes. Er is nagenoeg geen rommel in huis. Binnen is [...]
- vlaardingen - 14 juni 2020

Goede service

Al een paar keer kozijnen laten vervangen en nu gevelpanelen. Zeer goede en snelle services. Vakmanschap en kwaliteit staat voorop. Super tevreden.
- Vlaardingen - 19 mei 2020