Schuifpuien

Creëer ruimte met een stijlvolle schuifpui

Schuifpuien

Soepele bediening van uw schuifpui

Schuifpuien

Politie keurmerk veilig wonen

Kunststof schuifpuien

Haal de natuur in huis met een stijlvolle kunststof schuifpuien van WERU. Soepel en geruisloos glijdt de schuifdeur open.

De frisse tuingeuren stromen het huis in. En dat alles zonder de hinder van openstaande deuren. Met een kunststof schuifpui creëert u licht en ruimte in elke woning.

De kunststof schuifpui is een perfecte oplossing als u meer ruimte wilt creëren om uw terras te betreden. Eigenlijk is elke woning geschikt voor een kunststof schuifpui die uit een vast en een schuivend gedeelte bestaat.

Ideaal aan de kunststof schuifpui is dat het schuivende gedeelte geen bewegende delen bevat. Een duurzame constructie dus. 

Met de bedieningsgreep laat u de deur tijdens het schuiven zakken waar u wilt. Zo kiest u zelf voor de gewenste opening. De schuifdeur loopt zo licht, dat ook kinderen en ouderen de deur gemakkelijk kunnen bedienen.

Weru perfecte kwaliteit

WERU is een begrip voor kunststof ramen en kunststof deuren met de hoogste kwaliteit. En dat vanaf het eerste productidee tot aan de laatste kwaliteitscontrole.

De kunststof kozijnen (ramen en deuren) en overige producten van WERU zijn alleen verkrijgbaar via gespecialiseerde vakbedrijven zoals Kugeko. Kugeko geeft u deskundig advies en zorgt voor een vakkundige inbouw.

Mocht er onverhoopt service moeten worden verleend dan zijn wij altijd snel ter plekke om u van dienst te zijn.

De optimale en op elkaar afgestemde samenwerking tussen WERU en Kugeko garandeert u tevredenheid tot in de lengte der dagen en de zekerheid dat u met de keuze voor WERU een goede beslissing genomen hebt.

maak een afspraak
Brochure-Weru2

download hier de brochure

Laat u inspireren door de nieuwste brochure te downloaden. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ervaar het ultieme woongevoel!

Brochure downloaden

wat klanten over ons zeggen

Echt een topervaring!

Na initiële teleurstelling, dat mijn gevel ernstige gebreken vertoonde die naar voren kwamen tijdens het plaatsen van mijn nieuwe schuifpui(hard nodig); kwam Kugeko met de oplossing, wij gaan u helpen mevrouw maar het wordt wel na de bouwvak! Niets dat lof [...]
- Delft - 25 augustus 2023

Top

Enkele weken geleden werden de door ons gekozen Plissés (uiteraard weer uitstekend begeleid door Vincent in de showroom) geleverd en gemonteerd. Gelukkig door dezelfde aardige en vakbekwame monteurs, die de kozijnen geplaatst en de plissés ingemeten hebben. Daar is over [...]
- Vlaardingen - 12 juni 2023

Uitmuntend

Vorige week werden onze kunststoframen en de voordeurpartij geplaatst. Vanaf het adviesgesprek in de showroom, het tussendoor beantwoorden van vragen van onze kant, het opmeten door de eigenaar thuis en uiteindelijk het plaatsen door 2 zeer vakkundige monteurs, het hele traject [...]
- Vlaardingen - 3 maart 2023

Een bedrijf waar je echt vertrouwd zaken mee kunt doen

Wij waren toe aan een nieuwe voordeur in ons appartement Na hele mooie berichten van anderen naar Kugeko gegaan. Prachtige showroom en een hele prettige ontvangst Wij werden begeleid door een medewerker met echt verstand van zaken. Nadat hij [...]
- Maassluis - 25 januari 2023

Echt een top ervaring!

Vanaf het eerste contact met Vincent echt heel prettige ervaring. Snel geschakeld toen er een plekje vrij kwam. Vervolgens de mannen over de vloer ook echt top. Fijn in de communicatie, en netjes gewerkt. Het eindresultaat is helemaal super.
- Maassluis - 8 juli 2022

Tevredenheid klant bovenaan

Afspraak is afspraak. Beloven is ook doen.
- Spijkenisse - 15 maart 2022

Service en uitvoering was geweldig .

Van aankoop tot het uitgevoerd te hebben, zijn wij super bijgestaan door de firma Kugeko. Vakmanschap van de monteurs en in het echt is het nóg mooier geworden dan met de aankoop in de showroom. Geweldig! Een feestje om de ramen [...]
- Maassluis - 3 februari 2022

Een betrouwbare firma met goede adviezen en waar voor je geld.

Over de mooie glazen schuifwanden die de vakbekwame monteurs Dave en Etienne van Kugeko in mijn veranda hebben gemaakt ben ik heel tevreden. De gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Alles werd keurig op tijd geleverd en met veel passie gemonteerd. [...]
- Ooltgensplaat - 3 februari 2022