Weru

Wilt u uw woning uitrusten met Weru kunststof kozijnen, ramen en/of deuren? Bij Kugeko bent u aan het juiste adres!

Weru is al veertig jaar de nummer 1 in kunststof kozijnen. De afgelopen vijfentwintig jaar produceerde Weru zelfs meer dan twintig miljoen kozijnen. Dat resulteert in een scherpe visie op producten waar onze relaties tientallen jaren op kunnen vertrouwen en van kunnen genieten.

De ideale kunststof kozijnen

De meeste kunststof kozijnen verschillen eigenlijk niet veel van elkaar. De kunststof kozijnen van Weru onderscheiden zich echter op vier essentiële gebieden:

  • Mooier te combineren met houten kozijnen
  • De hoogste kwaliteit betaalbaar gemaakt
  • Voelbaar comfortabeler en energiezuiniger
  • Degelijker door inwendige stalen versterking

Weru ontwikkelt en produceert haar kunststof kozijnen sinds 1960 in haar geavanceerde fabriek in Duitsland. Hun eigen research en development gecombineerd met een zeer efficiënte productie biedt u ongeëvenaarde kwaliteit die betaalbaar is voor iedereen. Elk raam en iedere deur wordt geproduceerd naar uw individuele wens; met computergestuurde precisie in combinatie met de ambachtelijke “hand van de meester”.  Vanaf het eerste productidee tot aan de laatste kwaliteitscontrole zijn de productie locaties van Weru in Duitsland optimaal georganiseerd. Zo werkt bijvoorbeeld hun ontwikkelingsafdeling uitsluitend met de modernste technieken en in nauwe samenwerking met gespecialiseerde toeleveranciers.

Als een van de vakpartners van Weru heeft Kugeko al veel mooie projecten gerealiseerd. Bekijk intussen onze vele referenties waar we Weru kunststof ramen en deuren en schuifpuien hebben geplaatst. Onze eigen onderhoudsafdeling verzorgt de plaatsing op uw locatie!

Kugeko is een van de vakpartners van Weru!