Verosol

Wilt u meer sfeer in uw woning creëren met producten van Verosol?

Bij Kugeko bent u aan het juiste adres!

Raamdecoratie van onze leverancier zorgt voor het reguleren van de temperatuur en voor het weren van zonlicht in uw huis. Zonwering biedt u ook nog eens privacy. De unieke stoffen weerkaatsen fel zonlicht terwijl tegelijkertijd geen inkijk vanaf buiten mogelijk is. Het uitzicht naar buiten blijft u echter behouden.

Bij ons kunt u o.a. voor rolgordijnenen plisségordijnen terecht van Verosol.

Het hele jaar meer sfeer in je huis

De producten worden in Eibergen geproduceerd. Hun productieproces is duurzaam ingericht is en geeft de doeken hun bijzondere eigenschappen. Hiermee biedt Verosol u een oplossing die lang meegaat en energiebesparing oplevert. De medewerkers zorgen er eigenhandig voor dat u een kwaliteitsproduct geleverd krijgt waarvan u het comfort lang kunt ervaren.

De raamdecoratie van Verosol kenmerkt zich door drie eigenschappen:

  • buitenhouden van de warmte
  • wegnemen van hinderlijk zonlicht
  • zicht naar buiten behouden.

Groen denken en doen zit in het DNA van onze leverancier. Naast energiebesparende kwaliteiten, is comfort vanaf de oprichting een belangrijke basis geweest voor de zonweringsproducten. Hun missie zegt genoeg: ‘Creating a better environment’. In de praktijk betekent dit dat zij nog voor het jaar 2020 op volledig milieuvriendelijke wijze willen werken.

Als een van de partners van Verosol heeft Kugeko al veel mooie projecten gerealiseerd. Onze eigen onderhoudsafdeling verzorgt de plaatsing op uw locatie!

Kugeko is een van de partners van Verosol.