Solarlux

Wilt u meer licht en ruimte in uw woning creëren met producten van Solarlux? Bij Kugeko bent u aan het juiste adres!

Of het nu gaat om nieuwbouw of om de modernisering van bestaande wooncomplexen, met  serres, terrasoverkappingen en vouwwanden van Solarlux creëert u meer licht en ruimte in uw huis. Met Solarlux vouwwanden worden uw open ruimten optimaal beschermd.

Het hele jaar genieten van licht, lucht en ruimte

Solarlux is een Duits familiebedrijf en heeft in ruim 30 jaar een gerenommeerde naam op de nationale en internationale markt opgebouwd. Solarlux staat garant voor individuele oplossingen van glas die het wooncomfort een nieuwe dimensie geven. Glazen vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing voor nieuwbouw en renovatie, altijd op maat gemaakt en geheel passend bij uw wensen.

Alle producten worden in de eigen fabriek in Duitsland ontwikkeld, getest en geproduceerd. Voortdurend worden de systemen verder ontwikkeld en geoptimaliseerd, passend bij de geldende normen van de bouw.

Niet alleen het bedrijf zelf en de grondlegger Herbert Holtgreife hebben diverse onderscheidingen ontvangen, ook de producten zijn met internationale awards bekroond. Zo ontving Solarlux in 2010 voor de glazen vouwwand SL82 de bekende iF Product Design Award en de Red Dot Award.

Als een van de active partners van Solarlux heeft Kugeko al veel mooie projecten gerealiseerd. Bekijk intussen onze vele referenties waar we Solarlux glazen vouwwanden, serres en terrasoverkappingen hebben geplaatst. Onze onderhoudsafdeling verzorgt de plaatsing op uw locatie!

Kugeko is een van de active partners van Solarlux!