Markilux

Wilt u uw woning uitrusten met een zonwering van Markilux?

Bij Kugeko bent u aan het juiste adres!

De producten van Markilux onderscheiden zich door een tijdloos ontwerp waarbij trendy en klassiek samenvloeien tot ideale producten voor uw huis. Alle producten zijn technisch innovatief en handgemaakt. Omdat de systemen vaak kunnen worden ingebouwd in bestaande producten bieden zij duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Design zonweringen

Markilux biedt verschillende producten:

  • Balkon- en terraszonweringen
  • Serrezonwering
  • Verticale zonwering
  • Vrijstaande zonwering

Wie producten verwacht van de hoogste kwaliteit en het mooiste design eist deze criteria ook in een zonnescherm. Een zonwering maakt deel uit van de voorgevel van een gebouw of huis en daardoor wordt de uitstraling van de gevel mede bepaald door het zonnescherm.

De systemen zijn ontworpen om lang mee te gaan. De gebruikte materialen voldoen aan de hoogste standaarden en staan garant voor een jarenlange probleemloze bediening.

Alle producten zijn gecertificeerd door onafhankelijke instanties. Dankzij een uniek productieproces waarbij de textielweverij en de zonweringsassemblage onder één dak plaatsvinden, laten de producten niets te wensen over.

Als partner van Markilux heeft Kugeko al veel mooie projecten gerealiseerd. Bekijk intussen onze vele referenties waar we zonweringen hebben geplaatst. Onze eigen onderhoudsafdeling verzorgt de plaatsing op uw locatie!

Kugeko is een van de vakpartners van Markilux!