Kugeko presenteert industriële terrasoverkapping

Solarlux terrasoverkapping

De Anova-terrasoverkapping van Solarlux is de cabriolet onder de terrasoverkappingen. Naar wens kan de helft van het dak van de terrasoverkapping geopend worden en ‘s morgens geplaatst is ‘s middags al genieten! 

Het terras overkappen ja of nee? Met de nieuwe terrasoverkapping Anova hoeft u niet meer te kiezen voor open of dicht. De helft van het dak kan namelijk eenvoudig opengeschoven worden als u kiest voor schuiframen. Wilt u toch liever een vaste overkapping, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Industriële look

Het moderne design van de nieuwe terrasoverkapping wordt gerealiseerd door een binnenliggende dakconstructie en de toepassing van hoogwaardig aluminium. De dakliggers zijn smal en ook leverbaar met een designbewerking. De overkapping is verkrijgbaar in de trendkleuren DB703 en RAL 9006.

Standaard maten, snelle montage

De keuze voor de nieuwe terrasoverkapping is vrij eenvoudig, omdat de Anova in twaalf standaard afmetingen beschikbaar is. De kleinste variant is is 3 meter breed en 3,60 meter diep, de grootste uitvoering  is 4,60 meter breed en 6,30 meter diep. Uitgebreid inmeten is niet nodig en de prefab dakconstructie kan in enkele uren gemonteerd worden.

Conclusie: de nieuwe Solarlux-terrasoverkapping is snel opgebouwd, verfrissend flexibel en eenvoudig te bedienen. Geïnteresseerd? Meet de oppervlakte van het terras op en kies een passende standaard maat met of zonder verschuifbare beglazing en stuur een mail naar info@kugeko.nl voor een offerte. Na levering kan de terrasoverkapping snel gemonteerd worden en zit u enkele uren later al te genieten op de nieuwe lievelingsplek!

 

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail