Drie dagen topvoordeel op topmerken

Kugeko inspiratieweekend

Laat u inspireren door Kugeko Maassluis tijdens het wooninspiratieweekend op 11, 12 en 13 maart

Kugeko adviseert, levert en monteert hoogwaardige gevelproducten. Hierbij moet u denken aan kunststof ramen, deuren en schuifpuien, serres en vouwwanden, terrasoverkappingen en zonwering.

Kugeko kan bouwen op meer dan twintig jaar ervaring en werkt uitsluitend met zeer gerenommeerde merken en producten. Deze ervaring, kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met zeer ervaren en vakbekwame monteurs, zorgt ervoor dat Kugeko al sinds de oprichting een klanttevredenheid scoort van meer 97%.

Dus wilt u uw woonruimte vergroten, uw woonhuis of bedrijfspand renoveren of voorzien van een facelift? Laat u dan door ons inspireren tijdens het wooninspiratieweekend op 11, 12 en 13 maart. Tijdens dit weekend biedt Kugeko u diverse interessante voordelen waaronder leuke winacties en kunt u direct kennis maken met de fraaie producten en onze gastvrijheid. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand.

Bezoek en like onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/kugeko.maassluis en blijf op de hoogte van de aanbiedingen tijdens het inspiratieweekend.

U bent van harte welkom in onze showroom aan het Mackayplein 15 te Maassluis op:

  • vrijdag 11 maart van 10.00 tot 17.00 uur
  • zaterdag 12 maart van 10.00 tot 17.00 uur
  • zondag 13 maart van 12.00 tot 15.00 uur.

Wij inspireren u graag!

Advertentie Inspiratiedagen 2016

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail