Dakkapellen van hoge kwaliteit binnen één dag geplaatst

Dakkapellen

Wist u al dat Kugeko dakkapellen volledig prefab en in één dag bij u plaatst?

Onze dakkapellen worden in de werkplaats geheel vervaardigd en kant en klaar binnen een dag op uw woning geplaatst. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en bieden een zeer hoge isolatiewaarde. Daarnaast zijn ze volledig onderhoudsarm, duurzaam en erg fraai afgewerkt!

Deze dakkapellen zijn 10 tot 15% voordeliger dan een traditionele dakkapel!

En natuurlijk zijn ze voorzien van Weru kunststof kozijnen en Keralit-gevelbekleding.

Onze dakkapellen zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen geheel naar uw wensen en in elke maat worden uitgevoerd. De dakconstructie wordt voorzien van 100 mm PIR-isolatie en een EPDM-dakbedekking en heeft een isolatiewaarde van Rc > 6,w/M2k. De waterafvoer wordt aan de achterzijde aangebracht. De zijwangen worden voorzien van 90mm PIR en tweezijde 12mm watervast verlijmd spaanplaat. Dit heeft een isolatiewaarde van Rc ca. 4w/m2k. In overleg met de opdrachtgever, aannemer of architect bepalen we de keus voor de te gebruiken materialen die naar wens kunnen worden uitgevoerd met bijvoorbeeld een volkernplaat- of Keralit-gevelbekleding.

Onze dakkapellen worden standaard geleverd en gemonteerd met WERU kunststof kozijnen, u kunt kiezen uit een standaard vlak profiel of een verdiept profiel type Trado. Het glas wordt uitgevoerd in HR++ beglazing (Uw 1,1W/m2k) én met draai/kiepramen voorzien van hang- en sluitwerk met het politiekeurmerk Veilig Wonen. Alleen hoogwaardige kwaliteit en bewezen materialen zijn voor Kugeko goed genoeg. Informeer naar alle mogelijkheden!

 

DakkapellenDakkapellenDakkapellenDakkapellen

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail